duminică, 22 ianuarie 2017

Clubul Fotografilor FOCUS din Botoșani, după șase ani de la înființare

Pe 22 Ianuarie 2011 a avut loc prima intalnire a pasionatilor de fotografie din Botosani (vezi imagini de la prima intalnire). Incepand cu ora 12 fotografi din Botosani, Suceava dar si invitati din Clubul Foto Iasi s-au adunat pentru a construi un loc al lor, al pasionatilor de fotografie, unde sa impartaseasca aceeasi pasiune.

Membrii fondatori ai clubului au fost Marius Agrigoroaei, Relu Oneaga, Flavius Damean , Florin Petrosceac si Daniel Boghian.

Prima intalnire a fost una de succes , timp de 3 ore sau discutat despre cum va activa clubul , programe , work-shopuri. Domnul Dan Mititelu si domnul Cristi Gafitescu au tinut un discurs despre fotografie au urat mult succes tuturor celor prezenti si dornici de a deveni membri ai acestui club si au promis ca vor reveni la Botosani.
La finalul acestei intalniri au fost 25 de inscrieri in club si uite asa a inceput povestea Clubului Fotografilor Botosaneni. Timpul a trecut si am avut parte de tot felul de evenimente unele mai placute iar altele nu. Au fost membrii care au ramas, altii care au plecat prin diverse colturi ale tarii sau prin lume si uite de asa de 6 ani acum numitul Club Foto FOCUS Botosani este singurul club foto din Botosani ce a rezistat fara sa dispara. Desi au fost multe momente mai sarace in activitate pasiunea cu adevarat spre fotografie a continuat si continua si anul acesta.

 Multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi sau au fost la un anumit moment dat. Portile clubului vor fi tot timpul deschise celor care vor dori sa ii treaca pragul. Multumim lui Relu pentru sustinerea neconditionata in decursul acestor 6 ani, multumim domnului Radu Cajvaneanu si Centrului Europe Direct pentru suport si nu in ultimul rand multumim tutor membrilor activi, membrilor debutanti dar si celor doar pasionati de fotografie pentru interesul acrodat.

Vă invităm să veniți alături de noi și să construim lucruri frumoase indiferent că sunteți fotografi amatori / profesioniști sau simpli iubitori de fotografie și frumos. ;) Vă invităm să faceți parte din singurul club foto din oraș ce împlinește în 2017 nici mai mult nici mai putin de 6 ani de activitate. Împreună să promovam această pasiune frumoasă și altora prin expoziții, discuții și alte evenimente specifice acestui colțișor de lume! ;)

Joi, 26 Ianuarie 2017, începand cu ora 18:30 timp de o ora și 30 minute ne revedem pentru a doua oară în 2017 la clubul foto din incinta Hotelului Maria (intrarea prin spate din spre Tratoria -> fosta UCA - cum se intră se urca pe scari la etaj). În cuprins: - vom viziona fotografii de la vernisajul expozitiei fotografice de la Ipotesti; - vom cinsti un paharel si vom depana amintiri cu ocazia implinirii a celor 6 ani de activitate a clubului; - vom afla noutati despre un concurs organizat în colaborare cu Centrul Europe Direct Botoșani. Nu uitati de tema lunii Ianuarie: #rece! ;)

În caz de indicații suplimentare: 0743.383.068; Vă așteptăm! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu